Somody Péter

Tolvaly Ernő Festészeti Díj 2019 (videó)

tartalompontok: 

Tolvaly Ernő Festészeti Díj díjátadó és kiállításmegnyitó a Nádor Galériában, 2019. március 14., 17 óra

Adás ideje: 
2019. március 21
Főoldali karika felirata: 
videó
Media source: 

Tolvaly Ernő Festészeti Díj díjátadás és kiállítás 2018

tartalompontok: 

Hely: Nádor Galéria

Időpont: 2018. február 22. 17:00

Idén a harmadik helyezett díját Szabó Réka kapta, az ezüstérmet Rohrböck Dániel érdemelte ki, a győztes alkotások pedig Csatlós Kitti Asztrid képei lettek.

Adás ideje: 
2018. február 27
Főoldali karika felirata: 
kiállítás

Tolvaly Ernő Festészeti Díj 2017 kiállítás

tartalompontok: 

A 2017-es Tolvay Ernő díjak átadása és a nyertesek munkáiból rendezett kiállítás megnyitása a Nádor Galériában.

Adás ideje: 
2017. február 27
Media source: 

Somody Péter festőművész kiállítása a Hattyúházban

tartalompontok: 
Tartalom: 
  • Megemlékezés Dr. Bársony Jánosról: Elhunyt Dr. Bársony János a Pollack Mihály Műszaki Kar dékán emeritus, főiskolai tanára. A következő percekben egy 2003-ban készült felvétel részleteivel emlékezünk meg róla.
  • Dr. Rappai Gábor a KTK új dékánja: Dr. Rappai Gábor habilitált egyetemi docens lett a Közgazdaságtudományi Kar új dékánja. A vele készült interjúban kutatási, oktatási munkájáról, dékáni terveiről beszél.
  • Zalaegerszeg polgármestere egyetemünkön: Egyetemünkre látogatott Dr. Gyimesi Endre Zalaegerszeg polgármestere. A városnak az Egészségügyi Főiskolai Kar Zalaegerszegi Képzési Központja valamint Zala megyei hallgatók révén van kapcsolata egyetemünkkel.
  • Patológus Kongresszus: A Magyar Patológusok Társasága Pécsett tartotta 64. kongresszusát. Az összejövetel Romhányi György professzor tiszteletére rendezték a városban.
  • Labdarúgó Konferencia: Országos Labdarúgó Konferenciát rendezett egyetemünk Testnevelési- és Sporttudományi Intézete. Az előadások során az interakció jelentőségét vizsgálták a labdarúgásban.
  • Együttműködési megállapodás: Meghosszabbította több éve tartó együttműködési megállapodását egyetemünkkel az ország egyik vezető bankja.
  • Somody Péter kiállítása: Somody Péter festőművész kiállítását nyitották meg a Hattyúház Kiállítóteremben. A Művészeti Kar oktatója az elmúlt fél év képeit mutatta meg a közönségnek.
  • Öt éves a Táncoló Egyetem: Öt éves jubileumát ünnepelte a Táncoló Egyetem. A gálán az öt év táncoktatói, a kurzusokon résztvevő hallgatók és vendégművészek fellépése után hastánc Guinness rekordkísérlettel zárt a rendezvény.
Adás ideje: 
2005. szeptember 28
Feliratkozás RSS - Somody Péter csatornájára