2021

A 35. OTDK Művészeti és Művészettudományi Szekciójának versenyét 2021. április 8 -10. között rendezte meg a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Magyar Képzőművészeti Egyetem és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem. A PTE MK hallgatói ezúttal is sikeresen szerepeltek a konferencián.

Első helyezést ért el Rohrböck Dániel (Festészet 2. tagozat), Rónai Viktor Károly (Festészet 3. tagozat), Jenei Anita (Festészet 4. tagozat), Hamza Marcell (Szobrászat tagozat) és Köves Rebeka (Animáció tagozat). Második helyezést ért el Zsigrai Eszter (Festészet 4. tagozat), Móricz Ildikó (Tervezőgrafika 2. tagozat) és Bordás Márton (Tervezőgrafika 3. tagozat). Harmadik helyezést ért el Ollé Dániel (Festészet 1. tagozat), Nagy Márta (Festészet 2. tagozat), Csatlós Kitti Asztrid (Festészet 3. tagozat), Mártai Adél (Festészet 4. tagozat) és Madari Kinga (Tervezőgrafika 3. tagozat). Különdíjat kapott Bakonyi Zita (Festészet 1. tagozat), Zombori Dóra (Festészet 4. tagozat), Péter Sára (Tervezőgrafika 1. tagozat), Lévai Fanni (Tervezőgrafika 2. tagozat) és Úri Friderika (Tervezőgrafika 3. tagozat)

Electronic Music & Media Arts BA programme online presentation

Electronic Music & Media Arts BA programme presentation, Apr 20, 2021 19:30 CET

We are launching the English version of our ten-year-old Electronic Music and Media Arts BA programme at the Faculty of Music and Visual Arts, University of Pécs, Hungary. If you are interested in the programme, please join us at this online information session to hear more about our main focus, the details of the curriculum and the
admission procedure.

Presenters: Bálint Bolcsó DLA (head of the English programme), Balázs
Kovács PhD habil (head of the Hungarian programme).

More info about us: https://www.art.pte.hu/electronic_music_and_media_arts_ba?language=en

Beginning time: Apr 20, 2021 19:30 CET
Join here: https://zoom.us/j/97322392284?pwd=Yi9FTUtQRDIzM0s2Ym5Qa3E3VW1XQT09
Meeting ID: 973 2239 2284 // Passcode: emma

Esemény dátum: 
2021. április 02. 17:30 - 2021. április 20. 19:30
Címkék: 
Főoldali karika felirata: 
presentation

Intermédia-művész osztatlan mesterképzés az MK-n

tartalompontok: 

Új szakként indul el az intermédia-művész osztatlan mesterképzés a PTE Művészeti Kar Képzőművészeti Intézete és a bölcsészkar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének közös programjaként. Az intermédia-művész szak olyan műfajok, művészeti irányzatok területén kínál lehetőséget a művészi kibontakozásra, alkotásra, mint a public art, a street art, a közösségi művészet, a videó- és a médiaművészetek, az installáció, a performatív- és idő alapú művészetek, a konceptuális művészet és az új média. Az új képzést Nemes Csaba és Doboviczki Attila mutatja be.

 

>

Főoldali karika felirata: 
új képzés

Oldalak

Feliratkozás RSS - 2021 csatornájára