Ugrás a tartalomra

A MAROM Egyesület mentor pályázata

A MAROM Egyesület ZSK2028 projektje pályázatot hirdet olyan 18-25 év közötti fiatalok számára, akik – identitásuktól függetlenül – érdeklődnek a zsidó kultúra iránt.

A pályázat célja: Olyan projektjavaslatokat várna, amelyek zsidó vonatkozású kulturális, társadalmi kérdéseket tematizálnak, illetve kifejezetten az identitással kapcsolatos kérdéseket vetnek fel a képzőművészet, film, fotográfia, zene, színház, irodalom, stb eszközeit használva. A megvalósuló projekt műfaja széleskörűen értelmezhető, a verstől a videón át akár a performanszig terjedhet. Előnyben részesülnek azok a pályázatok, amelyek közösségi dimenzióval rendelkeznek és megvalósításuk esetén alkalmasak közösségek, csoportok bevonására, illetve kivitelezésük során az azokkal való együttműködésre építenek.

Három nyertes pályázó a projekt kidolgozásához, véglegesítéséhez január-február hónapokban havi 20-20 ezer forintos ösztöndíjban részesül, valamint egy-egy, az adott kulturális területen tapasztalattal rendelkező mentor segíti majd munkájukat. A tervek sikeres kidolgozása esetén a ZSK2028 50-70.000 Ft-tal támogatja a kiválasztott projektek kivitelezését és a bemutatja azokat a Bánkitó fesztivál 2020 hivatalos programjában.
 
Beadási határidő: 2019. November 7.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a projekt rövid leírását (3000-4000 karakter), valamint a pályázó önéletrajzát.
A pályázatot elektronikus úton kell eljuttatni az zsk2028@gmail.com címre. Tárgyként megjelölendő: Mentor pályázat
A pályázatok elbírálását a ZSK2028 résztvevői és a majdani mentorok végzik.

Részletes kiírás: https://marom.hu/2019/10/22/mentor-palyazat/

Pályázat határidő: