Pécsi Tudományegyetem

Művészeti Kar

  

tervezőgrafika

Budapest Design Week 2020 felhívás

A korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan a Budapest Design Week idén is bárki részt vehet a programsorozatban. Nagy különbség, hogy a fesztivál idén elsősorban az online térben kerül megrendezésre, valamint hogy a szervezők eltekintenek a részvételi díjtól!

 

2020-ban 17. alkalommal, október 1-11. között kerül megrendezésre a Budapest Design Week fesztivál. A rendezvénysorozat védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács.

 

Tekintettel a koronavírus-járványhelyzetre, a fesztivál a korábbiaktól eltérően elsősorban nem offline, hanem hibrid fesztiválként kerül megrendezésre, melynek keretében programjai jelentős része kizárólag az online térben valósul meg, néhány kiemelt esemény kivételével.

 

Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan a Budapest Design Week szervezői idén is meghirdetik a lehetőséget a programsorozatban való részvételre. A programok tekintetében a Szervező nem szab tematikai feltételeket, a központi témához – Tartsd körforgásban! – való csatlakozás opcionális lehetőség. Részletek az alábbi linken:


Budapest Design Week felhívás 2020 (pdf)

Esemény dátum: 
2020. július 27. 12:00 - 2020. október 11. 20:00
Főoldali karika felirata: 
felhívás

Nyílt nap a Képzőművészeti Intézetben és a Design és Médiaművészeti Intézetben

Esemény dátum: 
2020. február 05. 09:00 - 2020. február 06. 12:00
Főoldali karika felirata: 
nyílt nap

think big DESIGN - kiállítás a keramikus és tervezőgrafikus hallgatók munkáiból a Nádor Galériában. Megnyitó: 2019. október 4., 18 óra. Megnyitó beszéd: Prof. Lakner Tamás, dékán

Fotó:: 
Horváth Gábor

Oldalak

Feliratkozás RSS - tervezőgrafika csatornájára