pályázat

Fundamenta - Amadeus alkotói ösztöndíj pályázat Pécs 2021


Beadási határidő: 2021. április 30. péntek éjfél

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt., az AMADEUS Művészeti Alapítvány és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara (PTE-MK) közös szervezésében meghirdetésre kerül 1 szobrász és 1 festő ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ és 3 darab KISALKOTÓI EGYSZERI ÖSZTÖNDÍJ

Általános pályázati feltételek:


1.    Az Alkotói ösztöndíjra kizárólag II.-III.-IV. éves PTE-MK festő és szobrász hallgató pályázhat 2 db pályamunkával. A Kisalkotói egyszeri ösztöndíjra az V. éves végzős hallgatók is nyújthatnak be pályázatot 1 db pályamunkával.


2.    Az Alkotói ösztöndíj összege 80.000,- Forint/hó/ösztöndíj egy tanéven keresztül.
A Kisalkotói egyszeri Ösztöndíj összege 250.000,- Ft/ösztöndíj.

 

3.    Bármely ösztöndíjra érvényesen pályázni kizárólag úgy lehet, ha a pályázó

  • feltölti a pályamunkáiról / pályamunkájáról készült fotókat, illetve a fotókból összeállított portfóliót a Microsoft Teams felületén található Fundamenta - Amedeus ösztöndíj pályázatok MK 2021 csoport "Fájlok" menüpontjában található névre szóló pályázati mappájába.
  • vállalja (amennyiben nem V. éves hallgató), hogy a pályázatra beadott pályamunkájával automatikusan részt vesz a Kisalkotói egyszeri ösztöndíj pályázaton is az ott meghatározott feltételekkel;
  • tudomásul veszi, hogy az Alkotói ösztöndíj elnyerése esetén az Alapítvány választása szerinti 1 db pályamunkája (több beadott pályamunka esetén) ingyenesen az Alapítvány tulajdonába kerül.

 

ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ pályázati feltételei:
A pályázó feltölti a maximum 10 munkából álló pályázati anyag fotódokumentációját 1 db maximum 100 Mb-os PDF fájlba szerkesztve, a munkák adatait (alkotó neve, mű címe, keletkezés éve, technika, méret) minden egyes kép esetén külön-külön feltüntetve. A portfólió első két oldalán szerepeljen a két pályamű.

KISALKOTÓI EGYSZERI ÖSZTÖNDÍJ pályázati feltételei:
A pályázó feltölti a pályaműről készült 1 darab fotót (szobrok esetében maximum 2 fotót) JPEG formátumban, a mű adatainak (alkotó neve, mű címe, keletkezés éve, technika, méret) feltüntetésével a Microsoft Teams felületére.

Feltöltési határidő: 2021. április 30. éjfél

Kisalkotói Egyszeri Ösztöndíj:

A Fundamenta és az Alapítvány, gyűjteményük bővítése céljából a pályázati kiállításra beadott pályamunkákból kiválasztott összesen 3 műalkotást, illetve alkotóját díjazza 250.000,- forint/műtárgy egyszeri, fix összegű ösztöndíjjal. A pályamunkák későbbi cseréje, illetve a főszponzorral való későbbi alkudozás semmilyen formában nem megengedett.

Az Alkotói ösztöndíj pályázatokat az alábbi összetételű zsűri bírálja el:

  • feltöltés alatt


A pályázat eredményhirdetésére később megadott időpontban kerül sor.

Esemény dátum: 
2021. március 29. 16:30 - 2021. április 30. 16:30
Főoldali karika felirata: 
pályázat

Oldalak

Feliratkozás RSS - pályázat csatornájára