Pécsi Tudományegyetem

Művészeti Kar

  

CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2018/2019 tavaszi félév

Irány Közép-Európa! - CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2018/2019 tavaszi félév

A CEEPUS Freemover pályázattípusban a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és főállású oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe.

CEEPUS országok:  Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia
 
A pályázat benyújtásának menete

A Freemover pályázatokat 2018. november 30-ig kell feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik.

Bővebb információ a pályázás menetéről és a csatolandó dokumentumokról:

- hallgatóknak
- oktatóknak

Gyakori kérdések a Freemover pályázattípussal kapcsolatban ide kattintva érhetőek el.

További információk

Az ösztöndíjat a nyertes pályázó a fogadó országtól kapja, ennek mértéke országonként eltérő.
A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.
Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a www.ceepus.info központi pályázati felületen az egyes országok zászlóira kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is elérhető.

Határidő: 
2018. november 30. 23:45